top of page
zkratky a značky
Vyhledat

Vítejte!

Aktualizováno: 2. 1. 2020


Vítejte na háčkovaných webových stránkách. Znovu.


Od doby, kdy v polovině 19. století byla vydána první kniha s návody pro háčkování, vychází na celém světě množství publikací, které se zabývají háčkováním, ať už výhradně, nebo pouze zčásti. Na háčkování se také specializují hobby časopisy, kurzy či workshopy, u nás i v zahraničí. Výběr je veliký, vždyť na klíčové slovo háčkování zareaguje internetový vyhledávač Google téměř dvěma miliony výsledků, u výrazu crochet zaznamená dokonce více než čtvrt miliardy výskytů.

Proč k takovému množství přidávat další web o háčkování?

Autorka tohoto příspěvku nejen ráda háčkuje, ale také miluje přehledné víceúrovňové struktury. Poohlížela se proto po obsáhlé, systematicky uspořádané (a po vzoru Komenského všeobjímající) publikaci o háčkování tak dlouho, až nakonec založila blogové stránky, jakýsi odrazový můstek pro tento web. Po nějaké době činnosti a dlouhé době nečinnosti začaly vznikat tyto webové stránky, v tuto chvíli jejich beta verze.

Autorka stále doufá, že čtenářky i čtenáři zachovají této adrese přízeň a že předháčkované webové struktury se zaplní a že si společně virtuálně či reálně pěkně zaháčkujeme.

81 zobrazení1 komentář

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Uháčkuj si s námi

jsou webové stránky zaměřené výhradně na háčkování.

Háčkování je totiž radost. 

  • Facebook Sociální Icon
  • Instagram sociální Icon
  • Pinterest Sociální Icon

U háčku jsi s námi

Připojte se ke skupině.

Společné háčkování je totiž mnohem větší radost.   

  • Facebook
IMG_20200205_145017.jpg
ravelry-logo-2x-ball.png
V této chvíli nejsou žádné plánované události
bottom of page